a nem többségi vélemény

Ungváry-Bolgár meccs 0:1

2015/01/24. - írta: Portal[x]Mind

Nem a bolgárok és egy ukrán város focizik, hanem történészek játszanak itt a gyilkos, hol a gyilkost. Na nem szó szerint, hanem amolyan ízléstelen plágium módon.
Most komolyan, el nem tudom mondani mennyire unalmas már a terrorista muszlim és pedofil pap sablon. Magyarországon meg ha nem vagy se tudós, se pap, akkor megkérdezik tudós? Ja, akkor plágium. Olyan ez mint egy B kategóriás film. Ráadásul hányan beveszik ezeket, mert sokan úgy cumizzák le ezeket a manipulatív infomorzsákat mintha ez tenné őket tájékozottá.

Schimtt Pál, majd Gyurcsány dolgozata is kiverte a biztosítékot nálam. Már akkor mondtam, hogy ha valaki diplomázik, doktorál az tudja, hogy mennyi munkával és mennyi vizsgával, nem utolsó sorban ellenőrzéssel jár. Aki a védés után plágiummal gyanúsít valakit az hülyének néz egy tucat professzort és tudóst.

Aki előbb csinálja az meg csinálja hivatalosan, nem a Kézimunka magazinban.

Legyen végre szakmai vita ebben az országban, persze legyünk korrektek: legyen politikailag elfogulatlan szakmai írás is, de innen most egy lépéssel még visszább léptünk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haromszem.blog.hu/api/trackback/id/tr107106111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása